Select Page
OplossingEN

Dampkappen voor professionele keukens

 

Brussels Air ontwerpt dampkappen en luchtzuiveringssystemen voor professionele keukens. De installaties zijn gemaakt in roestvrij staal, makkelijk te reinigen, duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Van dampkap, af- en toevoerinstallaties tot compleet luchtbehandelingssystemen. Brussels Air ontwerpt en maakt altijd een systeem volgens de beschikbare ruimte en noden van uw keuken.

“Een goede
luchtafvoer
is belangrijk
in elke keuken”

 

een complete opstelling
voor uw keuken

 
U kunt kiezen uit verschillende dampkapmodellen: rechthoekige muurmodellen, eilanddampkapmodellen, vaatwasdampkappen of dampkappen met randafzuiging. Ook alle toebehoren zijn altijd voorzien bij de dampkappen: filters, motorboxen, vetlades, buizen en koppelstukken, … Zo hebt u een complete opstelling voor uw keuken.

MAC500

Brussels Air werkt met MAC500. Met dit apparaat kan u ontgeuren, ontvetten, desinfecteren en steriliseren. Het vermindert de hoeveelheid bacteriën, virussen en schimmels.

Lees hier hoe deze technologie u helpt in uw keuken.

Jimco KPC-systeem

Brussels Air verdeelt het Jimco KPC-systeem. Dat systeem maakt gebruik van lampen die UV-C-licht en ozon produceren. Die lampen zitten in een rvs-frame, dat achter de vetvangfilters in de afzuigkap wordt gemonteerd. De lampen bestralen de verontreinigde lucht en foto-oxideren. Zo worden alle organische stoffen als vetten en geuren koud verbrand. Dat vermindert vetresten en onaangename geuren.

Lees hier waarom Jimco KPC de oplossing is voor uw keuken

Dampkappen voor professionele keukens

Dampkappen voor huishoudelijk gebruik

Ventilatie, luchtafvoer en luchttoevoer

f

AFREGELING DAMPKAPPEN, LUCHTZUIVERINGS-SYSTEEM EN VENTILATIESYSTEEM

Z

SERVICE NA VERKOOP