Select Page
Technologieën

Jimco KPC-luchtreinigingssysteem voor horeca en grootkeuken

Het Jimco KPC-systeem maakt gebruik van lampen die UV-C-licht en ozon produceren. Die lampen zitten in een rvs-frame, dat achter de vetvangfilters in de afzuigkap wordt gemonteerd. De lampen bestralen de verontreinigde lucht en foto-oxideren. Zo worden alle organische stoffen als vetten en geuren koud verbrand.

“alle organische stoffen als vetten en geuren worden koud verbrand”

 

Hoe kan Jimco u helpen?

Dankzij de technologie van Jimco heeft u

  • Veel minder vetresten in de afvoerkanalen waardoor die niet dichtslibben
  • Een sterke vermindering van de geurhinder, ook in de omgeving
  • Een langere levensduur van uw ventilatoren

Door de lagere vetafzetting wordt ook het brandgevaar kleiner. De restozon zorgt ervoor dat de afvoerkanalen schoon blijven en kan zelfs oude vetlagen afbreken.

Daardoor bespaart u ook tijd want u hoeft de afvoerkanalen en de binnenzijde van de kanalen niet meer schoon te maken. Het levert u bovendien ook een betere afzuigcapaciteit op en u hoeft niet meer met chemicaliën te reinigen.

Hoe ziet het Jimco KPC-systeem eruit?

Het KPC-systeem bestaat uit een regelkast en uit frames met 1, 2, 4 of 6 lampen. De UV-C-lampen hebben een levensduur van ca. 8000 branduren. Nadien moeten ze vervangen worden. Onze speciale High Output lampen voor hogere temperaturen en luchtsnelheden hebben een levensduur van 13.000 uren.

U heeft al een dampkap? Dan kan u het makkelijk laten inbouwen. Omdat Jimco niet met filters werkt, blijven de operationele kosten laag.

Coronaproof

De Jimco technologie is gebaseerd op UV-C en ozon. UV-C en ozon reduceren en elimineren op een natuurlijke wijze ongewenste virussen en bacteriën. Dankzij die milieuvriendelijke luchtzuiveringstechnologie gaat u ook in uw keuken de verspreiding van COVID-19 of gelijk welk ander virus tegen.

3d product presentatie

Bekijk deze video voor meer informatie over de tecnologieën.

Vragen?

Neem dan contact op met ons. Of kom langs voor advies. Ons team staat voor u klaar.

Dampkappen voor professionele keukens

Dampkappen voor huishoudelijk gebruik

Ventilatie, luchtafvoer en luchttoevoer

f

AFREGELING DAMPKAPPEN, LUCHTZUIVERINGS-SYSTEEM EN VENTILATIESYSTEEM

Z

SERVICE NA VERKOOP